Open Menu Close Menu

Privacybeleid

MIFA Aluminium b.v. (“Mifa”) is de verantwoordelijke voor de verwerking van alle persoonsgegevens die op de Website worden verzameld. Mifa respecteert uw privacy en leeft de bepalingen na van de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens. Mifa verzamelt of verwerkt geen persoonsgegevens via de door Mifa geplaatste functionele cookies. Mifa verwerkt alleen persoonsgegevens die een gebruiker vrijwillig aan Mifa verstrekt door middel van aanmelding op de Website voor een dienst die door de Website wordt geboden. Het belangrijkste doeleinde waarvoor Mifa deze persoonsgegevens verzamelt en verwerkt, is om de gebruiker alle diensten van de Website te kunnen bieden en gebruiksgemak te kunnen bieden op de Website

Doorzending, opslag en verwerking van gegevens

De doorzending, opslag en verwerking van gegevens die door deze Website worden verzameld, worden beveiligd door middel van courante, gebruikelijke technische maatregelen. Mifa kan uw persoonsgegevens doorsturen naar andere bedrijven binnen het concern. Verder kan Mifa uw persoonsgegevens verstrekken aan derden, die uw persoonsgegevens volgens instructies van Mifa en onder de verantwoordelijkheid van Mifa verwerken. Mifa zal uw persoonsgegevens niet aan andere derden verstrekken, tenzij Mifa hiertoe wettelijk verplicht is.

Inzage, correctie en verwijdering

U kunt Mifa top elk gewenst moment verzoeken om inzage van de persoonsgegevens die Mifa van u heeft verzameld.
Ook kunt u Mifa verzoeken om deze persoonsgegevens te corrigeren of te wissen.

Mocht u vragen hebben over informatie op deze pagina, dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 In dit privacybeleid kunnen in de loop van de tijd wijzigingen worden aangebracht. Dergelijke wijzigingen gaan in direct na plaatsing van het gewijzigde privacybeleid. Gebruikers van de Website wordt geadviseerd om het privacybeleid geregeld na te kijken op mogelijke wijzigingen.

Contact

Invalid Input
Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
Invalid Input

Geïnteresseerd in werken bij Mifa?

Bekijk onze vactures en kijk of Mifa bij u past >